Rekrytera med certifierad digital kompetens

Publicerat 2018, 5 november

Anna Liljegren Rassing är Head of Talent & Marketing på Novare Professionals. Hon har just certifierats som Digital Media Manager som ett led i säkerställa att Novare Professionals kunder och kandidater får tillgång till den senaste kunskapen inom digital marknadsföring.

– Att arbeta med Social Recruitment har varit avgörande ett par år tillbaka. Att vi nu kan komplettera erbjudandet med kvalificerad kompetens inom hela det digitala medielandskapet kommer att innebära både pricksäkrare processer för våra kunder men även en individanpassad upplevelse för våra kandidater säger Anna Liljegren Rassing.

Genom att kombinera marknadsföring och digitala kanaler med en proaktiv rekryteringsprocess kan vi erbjuda våra kunder en varumärkesbyggande helhetslösning med ett bredare perspektiv och en konsekvent plan runt kandidatupplevelsen.

– Kort sagt är det inte längre så bärkraftigt att arbeta med den traditionella processen där kandidaterna behöver hitta dig. För att hitta rätt kandidater i framtiden behöver vi arbeta mycket bredare med flera tekniker. Att ha med sig marknadsföringstänket i allt ifrån kravprofiltagning och kandidatkontakt till rekryteringen gör att vi kan säkra en ännu starkare kandidatupplevelse både internt och för våra kunder på konsultativa uppdrag avslutar Anna Liljegren Rassing.

Om certifieringen
IAB Sveriges certifiering
fastställer och sätter grundkraven för den kunskap inom digitalbranschen som krävs för digitala proffs inom digital reklam. Certifieringen är skapad av ledande branschexperter både i Sverige och USA tillsammans med den globala standarden som är framtagen av IAB.

Dela

« »