Styrelse

Cecilia Schelin Seidegård, Styrelseordförande

Cecilia Schelin Seidegård utsågs till landshövding på Gotland 2010. Cecilia disputerade i biokemi på Lunds Universitet. Efter studierna har Cecilia framförallt arbetat inom läkemedelsindustrin med forskning och på olika chefsposter inom Astra och AstraZeneca. Hon har även varit chef för Karolinska universitetssjukhuset och ansvarig för sammanslagningen av Karolinska sjukhuset och Hudddinge universitetssjukhus. Cecilia Schelin Seidegård är också engagerad i ett antal styrelser och är bland annat ordförande för Beridna Högvakten, Göteborgs universitet, Gotlands Fornvänner, ALMI Gotland och Hushållningssällskapet. Cecilia utsågs till styrelseordförande för Novare i juni 2017.

 fredrikhilleson

Fredrik Hillelson, Styrelseledamot

Fredrik Hillelson, styrelseledamot och grundare av Novare. Han är även vice ordförande i Student Business Challenge samt ledamot i Min Stora Dag. Fredrik har en fil kand från Stockholms Universitet och är marinofficer. Fredrik är VD för Novare Human Capital och Novare Executive Search. Fredrik har tidigare varit personaldirektör på Investor AB samt  personalchef på Accenture.
  

Per-Allan Karlsson, Styrelseledamot

Per-Allan Karlsson är anställd sedan 2009 och styrelseledamot och delägare i Novare. Per-Allan har över 20 års erfarenhet som rådgivare inom chefsrekrytering och ledarskapsutveckling med fokus på IT, Telecom, konsument och retail. Innan Novare arbetade han tio år inom Heidrick & Struggles, bland annat som VD i Sverige och Europaansvarig för branscherna IT/Telecom och Professional Services. Per-Allan har även en operativ erfarenhet från IT industrin som försäljningsdirektör och Sverigechef. I tillägg har Per-Allan ansvaret för Novares internationella allians med Alto Partners och sitter i dess operativa ledning.

 

Anders Cedermark, Styrelseledamot

Anders Cedermark är anställd sedan 2012 och delägare i Novare. Anders är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat med chefsrekrytering sen 1990 som grundare och partner på Alumni. Anders fokusområden är rekrytering av VD, CFO:er och högre chefer framförallt inom Industri och Handel. Anders är en av Sveriges mest erfarna chefsrekryterare och har genomfört över 550 chefsrekryteringar och mer än 11.000 bedömningsintervjuer under sin karriär som chefsrekryterare.
 

Anna Schauman, Styrelseledamot

Anna Schauman är anställd sedan 2007 och är senior konsult med fokus på uppdrag inom finanssektorn. Efter ekonomistudier vid Stockholms Universitet har hon innehaft ett antal positioner inom SEB företrädesvis i olika chefsroller inom områdena Trading, Capital Markets och Asset Management. Hon är sedan 2014 delägare i Novare och är styrelseledamot i Peritos och styrelseordförande i Novare Propell.

 

David Lindquist, Styrelseledamot

David Lindquist är sedan 2018 delägare i Novare. Efter civilingenjörsexamen i industriell ekonomi arbetade David som IT- och managementkonsult på Accenture. Därefter arbetade David i 19 år i olika chefsroller på Investor, senast som personal- och administrativ chef. På Novare är David COO, samt styrelsemedlem i Novare Peritos, Novare Pay och Novare Public.

 Anna Hillelson

Anna Hillelson, Suppleant

Anna Hillelson, VD-assistent på Stockholms handelskammare, är suppleant i styrelsen sedan december 2015. Hon har studerat kulturentreprenörsprogrammet på Uppsala universitet och har en kandidat inom genusvetenskap. Anna har varit aktiv inom Novaregruppen i flera år där hon har haft olika roller, bland annat som assisterande projektledare på Novare Leadership Academy och junior researcher på Novare Executive Search.