Ledning

DSC_9839

Fredrik Hillelson

Fredrik Hillelson, styrelseledamot och delägare i Novare som han grundade 2001. Han är även vice ordf i Student Business Challenge samt styrelseledamot i Min Stora Dag. Fredrik har en fil kand från Stockholms Universitet och är marinofficer. Fredrik är vd för Novare Human Capital och har varit personaldirektör på Investor AB samt  personalchef på Accenture.
Fredrik är även styrelseledamot i Nordic Interim.
Anders Cedermark rekt

Anders Cedermark

Anders Cedermark, styrelseledamot och delägare i Novare samt styrelseordförande i Novares intressebolag Nordic Interim. Anders är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat med chefsrekrytering sedan 1990. Först som grundare och partner på Alumni och sedan som delägare och partner inom Novare sen 2012. Anders fokusområden är rekrytering av VD, CFO:er och högre chefer framförallt inom Industri och Handel. Anders är en av Sveriges mest erfarna chefsrekryterare och har genomfört över 550 chefsrekryteringar och mer än 11 000 bedömningsintervjuer under sin karriär som chefsrekryterare.
per

Per Frisk

Per Frisk, styrelseledamot och delägare i Novare sedan mars 2006. Per är COO på Novare Human Capital AB och är övergripande ansvarig för koncerngemensamma administrativa frågor. Han är anställd sedan januari 2003. Dessförinnan har han arbetat fem år på SEB:s utlandsavdelningar, fyra år som administrativ chef på Hagströmer & Qviberg Fondkommission, tio år som personaldirektör på Procter & Gamble Norden samt två år som personaldirektör på Bredbandsbolaget. Per är civilekonom med finansinriktning från Stockholms Universitet och har studerat två år på linjen för elektroteknik vid KTH i Stockholm.
per-allan

Per-Allan Karlsson

Per-Allan Karlsson är anställd sedan 2009 och styrelseledamot och delägare i Novare. Dessförinnan har han arbetat tio år inom Heidrick & Struggles, bland annat som VD i Sverige och Europaansvarig för branscherna IT/Telecom och Professional Services. Per-Allan har över 15 års erfarenhet som rådgivare inom chefsrekrytering och ledarskapsutveckling och har en bred bakgrund inom såväl IT, försäljning och ledarskap. Per-Allans huvudsakliga fokusområden är VD/Koncernchefsrekryteringar, styrelserekrytering samt utvärdering av ledningsgrupper.  Per-Allan är även styrelseordförande i Novare Executive Search.

anna_s

Anna Schauman

Anna Schauman, styrelseledamot och delägare i Novare, är anställd sedan 2007 och har sedan 2013 rollen som VD för Novare Executive Search. Hon fokuserar främst på uppdrag inom finanssektorn. Efter ekonomistudier vid Stockholms Universitet har hon innehaft ett antal positioner inom SEB företrädesvis i olika chefsroller inom områdena Trading, Capital Markets och Asset Management. Hon är sedan 2014 delägare i Novare och är styrelseledamot i Peritos och styrelseordförande i Novare Propell.

Erika Andersson

Erika Andersson

Erika Andersson är VD för Novare Pay. Erika specialiserade sig på ersättningsområdet redan under studietiden och har sedan dess arbetat som konsult på Novare Executive Compensation, Aon Hewitt och nu senast McLagan i London. Hon har erfarenhet från en rad branscher däribland finansbranschen. Erika har både deltagit och drivit projekt inom executive pay, utformat incitamentsprogram samt genomfört effektivitetsanalyser av ersättningsystem. Erika har en Magister i Företagsekonomi och Kandidat i Nationalekonomi från Stockholms universitet och University of Auckland.

Gunilla Fransson

Gunilla är VD för Novare Peritos och kom till oss i augusti 2016. Dessförinnnan har Gunilla arbetat som VP Enterprise på Ericsson och som Head of Security and defense Solutions på SAAB. Gunilla har en Teknologie Licentiat i Kärnfysik från KTH.

Susanne Ekström

Susanne Ekström är VD, grundare samt delägare i Novare Leadership Academy. Susanne har en magisterexamen inom marknadsföring från EADA (Spanien) samt strategi från Linköpings Universitet. Susanne har bakgrund inom Novare sedan 2007 som managementkonsult inom ledarskaps- och affärsutveckling på Novare Act samt arbetat inom Wallenbergsfärens innehav; med strategisk försäljning på 3 samt globala HR- och talangfrågor och HR på Atlas Copco. Susanne startade Novare Leadership Academy 2010.

Farzad Golchin

Farzad Golchin

Farzad Golchin är grundare och VD för Novare Potential. Farzad kommer senast från en roll som marknadschef på Comviq där han bland annat drev en framgångsrik satsning på mångkulturell kommunikation. Farzad är civilekonom från Linköpings universitet och har även läst medie- och kommunikationsvetenskap på Göteborgs universitet.
 Magdalena Ihre 2017

Magdalena Ihre

Magdalena Ihre är VD och delägare för Novare Propell och tillträdde i april 2017. Magdalena började som seniorkonsult på Novare Executive Search 2006.

Michelle Borin

Michelle Borin är VD och grundare av Novare Public. Hon har sedan 1999 arbetat inom konsultbranschen i en rad olika roller. Hennes uppdrag under de senaste sex åren har varit att bygga upp affärsområdet offentlig sektor på konsultbolaget Academic Work. Michelle har en examen i marknadsekonomi från Företagsekonomiska institutet och en sjuksköterskeexamen från Röda Korsets högskola.

 

Sohaila Bagger-Sjöbäck

Sohaila Bagger-Sjöbäck är VD och grundare av Novare Professionals. Hon har det senaste elva åren arbetat inom konsultbranschen i en rad olika roller och kommer senast ifrån Proffice där hon var affärsområdeschef. Sohaila har en kandidatexamen i Personal- och arbetslivsfrågor från Stockholms universitet.

Lena Lagerhorn

Lena Lagerhorn, Chief Financial Officer för Novarekoncernen, började på Novare som controller 2010. Dessförinnan kom hon från Stockholms Stadshus som projektledare för större finansprojekt för samtliga Stockholms Stads förvaltningar och bolag. Lena har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm med dubbel inriktning mot Operations Management och Human Resources.