Novare Propell

Varför välja Novare Propell? Novare Propell grundades i och med uppdraget att bygga upp verksamheten hos mobiloperatören 3. Åren efter har präglats av uppstarter och olika sorters volymrekryteringar av samma karaktär. Att hjälpa välkända företag med både enstaka strategiskt viktiga rekryteringar och med att bygga team vid större tillväxt – och förändringsfaser, tillhör vår vardag. Vår leveransförmåga grundar sig på erfarenhet, nischkunskap och vår drivkraft att alltid leverera med kvalité.

Kompetens Vi jobbar med rekrytering av specialister och mellanchefer inom alla branscher. Våra konsulters samlade erfarenhet gör oss till ett av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag. Bland våra rekryterare finns det en djup kompetens och erfarenhet av rekrytering från i stort sett alla branscher och vi skapar kundanpassade interna team för varje uppdrag.

Kandidatresan  – Candidate Insight Årligen träffar vi över 2000 kandidater och har en mycket god inblick i deras drivkrafter och krav. Detta får ni såklart ta del av och vi hjälper er med budskap och erbjudande mot just den målgrupp ni vill rekrytera.

Nätverk Proaktivitet är ett av våra ledord, liksom kvalitet. Ni får de bästa kandidaterna genom vårt breda nätverk. Att långsiktigt arbeta med attraktiva företag har gjort att många duktiga personer väljer att söka sig till oss.

Vilka kanaler fungerar? När ni vill annonsera går vi noga igenom vilken kanal som ger bäst effekt för den specifika målgruppen ni vill nå. Vi håller oss ständigt uppdaterade på vilka kanaler som fungerar och matchar era olika behov.

Våra kunder om oss:

“Propell har en förmåga att läsa mellan raderna när det gäller vårt behov. De vågar också utmana oss på ett bra sätt.”

“Förstår kundens behov och använder moderna kanaler för att hitta kandidater.”

“Mycket duktiga i att förstå vår kultur. Nyanserade bedömningar, hårfina uttalanden som ger förtroende.”

“Duktiga på att hålla kontakten och informera om vad som händer. En bra avslappnad attityd kombinerat med affärsmässighet.”

“Håller en hög och professionell nivå, trevlig personal med en stor vilja att göra bra för sin kund.”

Mer information om oss finns på http://www.novarepropell.se/ samt FacebookLinkedin och Twitter

Välkommen!