Novare Professionals: Årets Stjärnskott

Publicerat 2018, 30 november

I december kommer Novare Professionals att lyfta några konsulter som genom sina prestationer och sitt engagemang utmärkt sig under året. Vi börjar med årets Sjärnskott.

Novare Professionals stöttar företag med konsult- och interimslösningar på lång och kort sikt. Under året träffar vi många talangfulla konsulter och en av dem som utmärkt sig lite extra är vår konsult Bianca Ahlstedt. Bianca har genom stort engagemang, nyfikenhet och  servicefokus utöver det vanliga, avancerat i sitt uppdrag genom att på ett kreativt och engagerat sätt själv utveckla tjänsten och ta nya kliv i karriären. Bianca är en lösningsorienterad och snabbtänkt person som alltid har nära till skratt och som med en lättsamhet tar sig an nya utmaningar. Vi ser därför Bianca som årets Stjärnskott och ser fram emot att få följa Bianca i karriären!

Kort intervju med Bianca

Namn: Bianca Ahlstedt
Uppdrag: HR Partner på Bonnier News
Uppdragsort: Stockholm

Bianca, du började som HR-administratör och avancerade nästan från start till HR Partner. Berätta lite om det!
– Det är en snabbrörlig verksamhet där jag fick ansvar från start vilket stimulerar mig. På Bonnier News får man chansen att arbeta med några av mediebranschens största varumärken och saker är ständigt i rörelse vilket gör det så kul. Jag älskar det!

Vad har varit framgångsfaktorerna i uppdraget?
– Med min tidigare erfarenhet inom HR samt att jag är driven och orädd så kom jag snabbt in i min roll som HR Partner. Jag brinner för mitt arbete vilket syns i mitt engagemang.

Hur kom du i kontakt med Novare Professionals?
–Jag blev kontaktad för uppdraget och började som konsult i augusti 2018. Och Novare Professionals kan jag varmt rekommendera, de har varit otroligt hjälpsamma och jag har sedan start haft en väldigt bra dialog med min konsultchef.

Biancas bästa karriärstips

  • Våga testa nya saker, oavsett om det gäller att ta sig an mer ansvar, hoppa på ett nytt projekt eller kanske till och med byta tjänst. Se allting som en erfarenhet.
  • Du måste ibland våga utmana dig själv och kanske kliva ur din egen ´comfort zone´, det är då du verkligen har chans utvecklas.
  • Visa ditt intresse och var dig själv, det kommer du långt med. Det är så jag hamnade där jag är idag!

 Två snabba frågor inför julen, vad är ditt bästa julledighetstips?
– Njut av att vara ledig och känn inga måsten! Ät massor av gott och umgås med nära och kära. Unna dig. Gör saker du vill göra och ha kul. Jag själv kommer att äta massor av lussebullar med gott samvete!

…och julledigheten är också en tid för återhämtning, har du någon favoritserie att rekommendera?
– Det är svårt att välja bara en, jag är en riktig seriejunkie när tiden finns. Modern Family är dock en solklar favorit! Den är superhärlig, lättsam och underhållande – jag har sett alla avsnitt i alla fall minst 3-4 gånger.


Vill du veta mer om hur vi kan hitta den perfekta konsulten för ditt företag? Eller söker du rent av efter nya utmaningar? Läs mer om oss via www.novareprofessionals.se

Dela

« »