Novare Pay växer och rekryterar två nya medarbetare

Publicerat 2018, 6 juli

I början av 2015 startade Novare och Erika Andersson Novare Pay Consulting med inriktning på ersättningsfrågor. Sedan starten har bolaget vuxit stadigt och nu rekryteras ytterligare två förmågor, Maria Träisk och Viktor Nyman.

Maria tog examen 2017 från Handelshögskolan i Stockholm och har under det senaste året varit Trainee inom Novaregruppen. Traineetjänsten övergår nu i en anställning som konsult på Novare Pay Consulting.

Viktor tar examen vid Handelshögskolan i Stockholm och har varit en viktig del i research-teamet vid sidan av sina studier under ett års tid. Nu anställs han som konsult på heltid och ansvarar dessutom för Pay Consultings marknadsföring.

Det är fantastiskt roligt och viktigt att vi knyter till oss Viktor och Maria. De har båda visat stort driv och intresse för ersättningsområdet, och har utvecklats imponerande snabbt under tiden de varit hos oss på Novare. Vi är ett starkt och ständigt växande team på Pay Consulting, och ser väldigt positivt på bolagets framtid, säger Erika Andersson, VD på Novare Pay Consulting

Dela

« »