Vi lanserar Novare Explore – första resan till Hongkong & Shenzhen i Kina

Publicerat 2018, 23 oktober

Novare Leadership Academy lanserar Novare Explore – första resan går till innovationshuben the Greater Bay Area – Hongkong & Shenzhen i Kina!

Genom Novare Explore erbjuds alumner, från Novare Leadership Academys seniora ledarskapsprogram, resor till spännande destinationer för att utforska ett 360-perspektiv av regionens ekosystem kopplat till innovation, digital utveckling, affärsmöjligheter, kultur, politiskt landskap och trender.

”Vi har nu rest med våra programdeltagare i 15 år och varit på över 35 destinationer, däribland Ryssland, Brasilien, Rwanda, Singapore och Silicon Valley. Under åren har vi fått många förfrågningar från våra alumner att åka på nya delegationsresor för att få perspektiv och förståelse för företagsklimat och möjligheter på fler aktuella destinationer. Genom Novare Explore kan vi äntligen erbjuda den möjligheten och vi ser fram emot att, utöver Kina som vi besöker i mars, åka till fler destinationer utifrån våra alumners behov och önskemål” säger Susanne Ekström, vd på Novare Leadership Academy.

Novare Explore består av tre moduler, två dagar i Stockholm och en veckas resa där vi besöker företag, organisationer och upptäcker kulturen i regionen. Första resan går av stapeln i mars 2019 då vi reser till Hongkong & Shenzhen i Kina. Läs mer på novare.se/academy.

Nyfiken på att veta mer om den första resan? Eller har du idéer på fler destinationer som skulle vara intressanta för dig och din organisation? Vi tar gärna en dialog! Här av dig till Petra Wigh eller Susanne Ekström på Novare Leadership Academy.

Dela

« »