Nomineringen är öppen – Novare Leadership Academys populära ledarskapsprogram

Publicerat 2018, 2 juni

Nu är nomineringsprocessen öppen för flera av Novare Leadership Academys utvecklingsprogram för ledare och specialister med höga ambitioner och stor drivkraft. I år firar ledarprogrammet för kvinnor 15 år och resan i innovationsprogrammet Cheetah går till The Greater Bay Area – Shenzhen i Kina & Hongkong!

EMPWR – Executive Women Program
Empower Yourself. Empower Change. Empower Others. Empower Business. Empower Boards.
Vårt unika ledarskapsprogram för kvinnor firar 15 år och som en del i utvecklingen lanserar vi en ny version av programmet – EMPWR! EMPWR ger kvinnor i seniora chefs- och specialistroller verktyg, nätverk och inspiration för att ta tillvara på sin fulla potential som ledare och driva hållbara affärer i en tid av ständig förändring och innovation. Vi träffas under fyra programmoduler och gör en utvecklande affärsresa till New York.

Programansvarig: Anne Wolf, 0706 39 60 99, anne.wolf@novare.se
Programstart: Oktober 2018

Cheetah Disruptive Innovation Program 3.0
Innovationsprogram för ledare med uppdrag att driva transformation. Cheetah Disruptive Innovation Program drivs i samarbete med Svenska Dagbladet och startas nu för tredje året i rad. Deltagarna får inspiration, utblick och verktyg för att driva förändring mer effektivt samt tillgång till ett unikt nätverk av framstående förändringsledare och innovatörer. I år reser vi till the Resa till The Greater Bay Area, Shenzhen i Kina & Hongkong.

Programansvarig: Helena Fogelmarck, 0768 49 45 40, helena.fogelmarck@novare.se
Programstart: Oktober 2018

Novares Mentorprogram i Göteborg
I Novare Leadership Academys mentorprogram får drivna talanger västra Sveriges tongivande ledare som mentorer. Programmet erbjuder även en plattform för att bygga affärsnätverk genom nätverksträffar med andra adepter och mentorer. Detta unika mentorprogram riktar sig till chefer, projektledare och specialister höga ambitioner och stor potential (ca 25-40 år).

Programansvarig: Sara Björklund, 0736 14 27 00, sara.bjorklund@novare.se
Programstart: Oktober 2018

Real Estate Talent Program
Ett program framtaget för framtidens nyckelpersoner inom fastighetsbranschen som vill utvidga sitt nätverk, öka sitt förråd av verktyg för ledarskap och kommunikation samt fördjupa dina kunskaper inom och utanför branschen. Deltagarna representerar olika bolag, roller och funktioner med anknytning till fastighetsbranschen och är ambitiösa, innovativa och drivna talanger – branschens framtida ledare och specialister.

Programansvarig: Yavuz Barth, 0761 61 34 88, yavuz.barth@novare.se
Programstart: Oktober 2018

Hör gärna av dig om du vill veta mer om våra öppna utvecklingsprogram, eller om du är nyfiken på våra skräddarsydda företagsinterna program. Läs mer på novare.se/academy.

Vi ser fram emot en utvecklande höst tillsammans!

Dela

« »