Min Stora Dags generalsekreterare Hélène Benno springer med den olympiska facklan i Olympic Torch Relay i PyeongChang i Sydkorea. Foto: Min Stora Dag

Min Stor Dag bär OS-facklan i Sydkorea

Publicerat 2018, 2 januari

Novare är en stolt och återkommande bidragsgivare till Min Stora Dag som hjälper barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

På söndagen den 7 januari springer Min Stora Dags generalsekreterare Hélène Benno en delsträcka med OS-facklan mot värdstaden PyeongChang i Sydkorea under evenemanget Olympic Torch Relay. Det sker genom ett samarbete mellan Sveriges Olympiska Kommitté och Samsung Electronics Nordic där allmänheten fick rösta fram fyra välgörenhetsorganisationer att representera Sverige.

– Vi är så stolta över att Min Stora Dag får representera Sverige i Olympic Torch Relay. Vi ser det som ett kvitto på att vårt arbete gör skillnad för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser och uppskattas, säger Hélène Benno.

För den som vill heja på Min Stora Dag under denna historiska springtur uppmanar vi till att skicka ett valfritt belopp till Min Stora Dags swish 9005133 och märka bidraget med ”facklan”.

Klicka här för att se en intervju med Hélène Benno i TV4 Nyhetsmorgon >>

Om Min Stora Dag
Organisationen samarbetar med samtliga sjukhus i Sverige för att alla barn mellan 4 och 18 år som är allvarligt sjuka eller har svåra diagnoser ska få något att längta till, uppleva och minnas. Min Stora Dag vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. Läs mer om Min Stora Dag här >>

Dela

« »