Malin Sparf Rydberg ny kommunikationschef på Rejlers

Publicerat 2018, 8 juni

Novare har varit med och rekryterat Malin Sparf Rydberg till ny kommunikationschef för teknikkonsultbolaget Rejlers. Malin Sparf Rydberg kommer senast från Oscar Properties och har tidigare varit på Betsson, Friends Arena och Tele2.

– Jag är oerhört stolt och glad över att få vara en del av den förändringsresa som Rejlers står inför. Rejlers har en gedigen historia, sunda värderingar och en härlig kultur att bygga vidare på. Kommunikationen blir viktigare än någonsin och jag ser fram emot att få vara med och utveckla och förnya Rejlers varumärke och kommunikation, säger Malin Sparf Rydberg.

– Jag är väldigt glad att Malin har valt Rejlers. Huvuduppgiften blir att vidareutveckla kommunikations- och varumärkesfrågorna som är centrala i ett kunskapsföretag som vårt. Jag är övertygad om att Malin med sin erfarenhet, kompetens och person kommer att kunna bidra till att förstärka och förnya vårt varumärke framåt, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef Rejlers.

Om Rejlers
Rejlers grundades 1942 i Småland av Gunnar Rejler.  Det familjeägda företaget har idag vuxit till en koncern med över 2000 anställda och med kontor i Sverige, Finland och Norge. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och 2017 omsatte bolaget 2.5 miljarder kronor.

Dela

« »