Jesper Olsson till Novare Executive Search

Publicerat 2018, 5 november

Hej Jesper och grattis till din nya tjänst! Vad har du gjort innan?
– Tack! Jag kommer närmast från K2 Search som en en del av Wise Group-koncernen. Jag har varit inom Wise-koncernen i strax över sju år. Jag har haft olika roller, bland annat som affärsområdeschef och varit ansvarig för våra internationella samarbetsföretag. Jag har parallellt arbetat mycket med chefsrekrytering, interim management  och ledarbedömning inom olika branscher. Mitt huvudfokus har alltid legat inom IT, telekom, media och spelbolag. Jag har ca 18 års erfarenhet av chefsrekrytering och egen ledarerfarenhet från bland annat mediebranschen.

Vad är det viktigaste i en rekryteringsprocess för dig? 
– Det allra viktigaste är resultatet. När jag som konsult har förstått uppdragsgivaren och hittat en person som fungerar bra i sin nya roll, som tillför värde och som trivs i rollen och organisationen – då har jag lyckats.  Under processen är det viktigt med ett nära samarbete med kund och kandidater och att man hela tiden har en öppen, rak och ärlig dialog. Att kombinera en bra process med flexibilitet är i mitt tycke viktigt.

 Varför har du valt att komma till Novare? 
– Jag har valt Novare därför att jag ser en mycket spännande, framgångsrik och innovativ koncern. Novare är ett ledande företag inom bland annat Executive Search och jag ser fram emot att börja arbeta tillsammans med alla nya kollegor.

Dela

« »