Jennifer McShane. Foto: Pär Bäckstrand

Jennifer McShane till Min Stora Dag

Publicerat 2018, 15 maj

Novare har varit med och rekryterat Jennifer McShane till ny Generalsekreterare för Min Stora Dag. Jennifer McShane kommer senast från TV4 där hon har varit kommunikationschef.

– Idag är en stor och väldigt stolt dag för mig! Att få chansen att bidra till Min Stora Dags verksamhet och göra positiv skillnad för många barn känns meningsfullt på så många plan. Jag är hedrad över förtroendet och ser fram emot att, tillsammans med mina nya kollegor, hjälpa denna viktiga organisation att ta nästa kliv i sin utveckling så att ännu fler barn får möjlighet till en stor dag, säger Jennifer McShane.

– Från vår sida är vi mycket glada att kunna utse Jennifer McShane till ny generalsekreterare. Jennifer har stor och lång erfarenhet av strategiarbete och såväl traditionell som digital kommunikation. Hon är dessutom en beprövad och mycket uppskattad ledare säger Björn Riese, Min Stora Dags styrelseordförande.

Om Min Stora Dag
Organisationen samarbetar med samtliga sjukhus i Sverige för att alla barn mellan 4 och 18 år som är allvarligt sjuka eller har svåra diagnoser ska få något att längta till, uppleva och minnas. Min Stora Dag vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. Läs mer om Min Stora Dag här >>

 

Dela

« »