+46 8 463 23 00

”Don’t be afraid to fail. Fail fast, fail cheap”

Publicerat 2017, 9 maj

Nu följer vi på Novare Leadership Academy & Svenska Dagbladet upp vår stora satsning Cheetah – Disruptive Innovation Program. Efter en lyckad avslutning av programmets första omgång tar vi nu in ansökningar och nomineringar till nästa start.

Cheetah – Disruptive Innovation Program riktar sig till affärsutvecklare, intraprenörer och ledare med uppdrag att driva transformation i sina organisationer. Genom programmet får deltagarna ökad förståelse för drivkrafterna bakom dagens snabba förändringar, verktyg att göra idéer till handling och chans att utveckla sitt professionella nätverk. Dessutom ges möjligheter för erfarenhetsutbyte med förändringsledare från olika branscher och företag i Sverige och globalt.

“Don’t be afraid to fail. Fail fast, fail cheap”
Gunnar Olsson, Innovationschef på Länsförsäkringar, var deltagare i premiäromgången av programmet. Några av hans lärdomar var vikten av att våga misslyckas, göra det fort – och därmed minimera skadan. I filmen delar Gunnar även med sig av hur resan till Silicon Valley gav honom nya perspektiv och öppnade upp nya vägar för att uppnå effektiv och slagkraftig transformation.

Genom Cheetah – Disruptive Innovation Program får deltagarna träffa inspirerande talare, jobba med aktuella teman och de får verktyg/metoder för hur man kan driva och organisera för förändring. Årets program kommer fokusera på att få insikt i den digitala världskartan och ”disruptiva” (omskakande) förändringar samt hur man leder i förändring. Utöver modulerna åker hela gruppen på en spännande resa till innovationens epicenter, Silicon Valley i USA, för att förstå kulturen och ekosystemet.

Ansökan/nominering sker löpande under våren, programmet startar i oktober 2017.

Vill du veta mer om Cheetah?

Hör gärna av dig till Petra Wigh, programansvarig från Novare Leadership Academy
petra.wigh@novare.se eller 0709 73 21 09

Se hela programbroschyren här>>

På svd.se kan du läsa mer om Cheetah – Disruptive Innovation Program 2016-2017
”Ledarskapsträning för digital framtid”
”Ny SvD-utbildning ger ledare digital koll”

 

« »