Charlotta Sund.

Charlotta Sund ny VD och koncernchef på Tekniska Verken

Publicerat 2017, 23 november

Novare har varit med och rekrytera Charlotta Sund som ny VD till Tekniska Verken. Charlotta Sund kommer senast från Ericsson där hon ansvarat för globala affärer med särskild fokus på IoT – Internet of Things.

-Mitt nya uppdrag är mycket spännande. Jag vet att det finns både bred och djup kompetens inom Tekniska verken som jag kommer att kunna luta mig mot. Digitaliseringen är viktig för Tekniska verkens framtid, och det är ett område som jag har lång erfarenhet av. Företagets vision, att bygga världens mest resurseffektiva region, är också en riktigt spännande utmaning. Till den visionen vill jag tillföra att vi också ska sträva efter att ha de mest nöjda kunderna, vilket är lika viktigt, säger Charlotta Sund.

Tekniska verken i Linköping är en del av 230 000 privat- och företagskunders vardag. De erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Visionen är att bygga världens mest resurseffektiva region.

Dela

« »