Annika Domeij till Novare Professionals

Publicerat 2018, 13 april

Annika Domeij började den 9 mars hos Novare Professionals och kommer att arbeta i rollen som Head of people operations.

Annika har arbetat med rekrytering och personalledning sedan 1999 och har en bred erfarenhet av både konsultledning, personalutveckling och långsiktiga kundsamarbeten. Annikas roll hos Novare Professionals kommer att vara att ansvara för befintliga konsulter men även att utveckla kundsamarbeten, kvalitetssäkra leveranserna och stötta konsulterna i arbetsrelaterade frågor.

Hej Annika – berätta lite om varför du vill arbeta med konsulter?
– Jag älskar att arbeta med konsultverksamhet för jag är genuint intresserad av och nyfiken på människor. Att ta reda på förutsättningar, potential och förmågor som ligger utöver annan kompetens är spännande. Att få vara med på deras resa genom arbetslivet är verkligen fantastiskt och väldigt inspirerande. Mitt fokus ligger alltid på individen. Är man lyhörd där, lyssnar in och känner av, så tror jag att det bidrar till att skapa ett enormt värde hos våra kunder. En person som är rätt individ på rätt plats hos ett företag är en enorm resurs.

Varför har du valt att arbeta hos Novare Professionals?
– Det är alltid roligt att få vara del av en utvecklingsresa och speciellt i ett snabbfotat, kaxigt bolag som Novare Professionals. Jag ser mig själv som ett bra komplement till gruppen där det finns  enormt mycket driv,  energi och framåtanda och där jag tänker att jag kan tillföra nya perspektiv, stabilitet och trygghet. Jag är verkligen peppad på att vara med och ta oss till nästa nivå.

Om Novare Professionals
Novare Professionals är specialiserade på resursförstärkningar inom HR, ekonomi och administration. Vi tillgodoser ditt företag med erfarna konsulter som individuellt matchats för ert unika behov. Med Novares breda kandidatnätverk och interna samarbeten kan du oavsett behov vara säker på att vi finner rätt kompetens till ditt företag. Vill du veta mer om Novare Professionals? Besök vår hemsida www.novareprofessionals.se

Dela

« »