Anna Jennehov ny CFO på Rejlers

Publicerat 2018, 29 juni

Novare har varit med och rekryterat Anna Jennehov till ny CFO på teknikkonsultbolaget Rejlers. Anna Jennehov kommer senast från tjänsten som CFO på Knowit.

– Jag är väldigt glad att Anna har valt Rejlers och är övertygad om att hon kommer att vara en värdefull ledare och kollega på vår förändringsresa för att uppnå högre lönsamhet och tillväxt. Anna kommer spela en viktig roll i att skapa en ännu starkare affärsmässig kultur, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef Rejlers.

– Utifrån tidigare erfarenheter och med ett stort engagemang i konsultbranschen ser jag fram emot att tillsammans med Rejlers nya ledning bidra till en positiv utveckling av resultat och finansiell ställning kombinerat med en stark företagskultur, säger Anna Jennehov.

Om Rejlers
Rejlers grundades 1942 i Småland av Gunnar Rejler.  Det familjeägda företaget har idag vuxit till en koncern med över 2000 anställda och med kontor i Sverige, Finland och Norge. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och 2017 omsatte bolaget 2.5 miljarder kronor.

Dela

« »